Donderdag, 29 Juli 2021. Rustdag.

Donderdag, 29 Juli 2021.

Rustdag.

Zoals gezegd, vandaag rustdag. We slapen uit, staan klaar voor de vers gebakken broodjes te halen en een lekker ontbijt. Versere broodjes kan je niet krijgen. Vandaag gaat alles wat trager. We wandelen via het grote meer naar het dorpje. Er staat een eeuwen oude staafkerk. We bezoeken ze en trekken verder door het dorpje. Een winkel doen we ook nog aan om wat champignons en gerapste kaas te kopen. Lunchke in de vorm van hot-dogs met zuurkool, afwaske doen en voor de rest van de dag luierikken. Vroeg bedje in en morgen rijden we door, richting zuid.

Desondanks een luie dag geraken we toch aan 11200 stappen. Bewolkt met af en toe zon en regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *