Hans

In 2014 passeerde mijn ogen op internet ‘toevallig’ een uitdaging : in 100 dagen van hier naar Kaapstad rijden. Een goede 4×4 was blijkbaar nodig haha, en ‘toevallig’ stond net een stevige Def 110 expeditiemodel te koop bij hem die ondertussen een van mijn beste vrienden is geworden.

Soit, na 150 dagen en 25000 km en veel support van Tommeke, heb ik én Kaapstad gezien én het Defender virus te pakken! Mijn doel de komende jaren vele momorabele reisjes mee maken in de stijl van mijn scouting jaren : kamperen-wandelen-natuur-houtvuren… het buitenleven.

Marokko al twee keer achter de rug, nu de neus in een richting waar in-dit-corona-jaar weinig reizigers naar toe zullen gaan : Finland ! Herinneringen aan de andere scandinavische landen inclu Ijsland die ik al bezocht heb, doen me nu al popelen om te vertrekken 🙂 .

Duizendpoot Tommeke met open geest en out-of-the-box mentaliteit is men perfecte reisgezel ! Onbekende plekjes ontdekken, culinair feesten, de natuur de overhand laten geven, zoals een reiziger het wil, want… toeristen moeten maar naar de costa’s gaan !

Nu nog die ideale blonde Scandinavische vinden…

Hansie,